Presse

Presseomtale

PÅ MISSION I EN GOD SAG

Min-mave

HVORFOR FÆRRE STYKKER LEGETØJ ER BEDRE

Det starter småt og uskyldigt. Vi elsker vores børn, og vi vil gerne have, at de er glade. Men før vi ved af det, flyder huset til ankelhøjde med Lego og halvnøgne barbiedukker – Vores børn keder sig stadig, huset ligner et bombet lokum, og absolut ingen er rent faktisk glade – Læs artiklen på min-mave

Legetøjsbranchen skal være bæredygtig

ÅRHUSIANSK STARTUP GØR EN FORSKEL

Visionen for Lalatoys er at influere forbrugsmønsteret hos børnefamilier indenfor legetøj, så flere kan få glæde af et stykke legetøj gennem dets levetid. Lalatoys mener, at der ikke er nogen grund til, at vi køber nyt legetøj hele tiden, når vi lige så godt kan deles om alt det vi har. Og samtidigt med det, vinder alle på det. Børnefamilier sparer penge og miljøet får kæmpe gavn..

Avisen.dk

Legetøj skal der leges med!

Hvis du har børn, så kender du det sikkert. Legetøj bliver købt og givet i rå mængder de første år, og halvdelen af legesagerne bliver kun brugt få gange, inden barnet er videre til det næste.

Alle platforme til gensalg lige fra Marketplace […]

migogaarhus

Nyt smart koncept i Aarhus: Køb legetøj på abonnement og udskift løbende

Min datter begyndte at bevæge sig rigtig meget, og det legetøj, hun havde i forvejen, havde hun pludselig ingen interesse i, så legetøjet hobede sig op, og vi begyndte at flytte nogle af vores møbler ned i et depotrum, fordi min datters legesager simpelthen havde overtaget stuen,” siger Dinesan Rasiah.